ACU Gönüllüleri Nisan ayında da “İyilik için” etkinlikler gerçekleştirdi

Acu Gönüllüleri, Nisan ayında da “Bahar Paylaşımları” ve “İyilik için Çal” ile iki önemli projeye imza attı.

İyilik için ÇalACU Gönüllüleri, Mebruke Uygun ve öğrencileri iş birliği ile düzenlenen etkinlik 19 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşti.

Piyano ve keman dinletisi sayesinde elde edilen bağış geliri ile işitme problemi yaşayan 2 çocuğun işitme cihazı ihtiyacı karşılandı. Bahar Paylaşımları

ACU Gönüllüleri’nin, Müzik Kulübü ve Aşçılık Bölümü’nün desteği ile düzenlenen etkinlik 25 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşti. Ziçev, Koruncuk Vakfı, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, Robot El ve Yüzümle Mutluyum Derneği’ne bağış desteği sağlamak amacıyla gerçekleşti. Gündüz etkinlikleri kapsamında ilgili STK’ların stantlarından öğrencilere bilgilendirme yapıldı. Müzik Kulübü tarafından gerçekleşen mini konser ve Aşçılık Bölümü ile beraber düzenlenen gıda kermesi güne renk kattı. Gün bitiminde, Ziçev çocuklarının salsa gösterisi ile açılışı yapılan konserde Emir Can İğrek ve Vera sahne aldı.

Haber Tarihi: 25/04/2019

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023