ACU Endüstri Buluşması-Kozmetoloji Etkinliği Gerçekleşti

Acıbadem Üniversitesi Test Analiz Birimi tarafından düzenlenen ACU Endüstri Buluşması-Kozmetoloji etkinliği 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşti. Etkinlik, mevcut araştırma altyapısını tanıtmak, uluslararası standartlara uygun olarak yürütülen ve raporlanan test ve analiz hizmetlerimizi tanıtmak, olası üniversite-sanayi iş birliği fırsatlarını  değerlendirmek için düzenlendi.

Organizasyonda yer alan konuşmacılar; Eczacılık Teknolojisi Bölümü Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı  Öğr. Üyesi  Dr. Yasemin Uzuner, Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Farmakognazi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Timur Hakan Barak, Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü, Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi İlker Demir Bolat’tı. 21 kişinin katıldığı ACU Endüstri Buluşması-Kozmetoloji adlı etkinlik laboratuvar gezisi ile tamamlandı.

Haber Tarihi: 30/11/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024