ACU Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu ve Sinema Kulübü iş birliği ile “Beautiful Boy” Sinema Gösterimi ve Söyleşisi

Üniversitemiz Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu’nun Sinema Kulübü iş birliği ile düzenlediği Bağımlılıkla Mücadele, Sinema Gösterimi ve Söyleşisi: Beautiful Boy, 31 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşti.

Madde bağımlılığının tedavisinde sosyal, ailevi bağların etkilerini öğrencilere, akademik ve idari personele hatırlatmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, metamfetamin ve diğer madde bağımlılıklarını, ailenin bağımlılıkla mücadeledeki gücünü konu alan “Beautiful Boy” adlı film katılımcılarla izlendi. Film sonrası Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyemiz Öğr. Gör. Tülay Demiray filmin konusunu baz alarak bilgi ve deneyim paylaşımında bulundu. Karşılaştığı bağımlı gruplarından ve onların tedavi metodlarından da bahseden Öğr. Gör. Demiray, katılımcıların kişisel deneyimlerinden ve çevrelerindeki insanların yaşadıklarından söz etti. Etkinlik katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Haber Tarihi: 10/06/2022

Son güncelleme tarihi: 17.04.2024