ACU 101 Orientation Seminer Dersi’nin yeni dönemdeki ilk konuğu Prof. Dr. İrfan Güney oldu

Yaratıcı Tıbbi Çözümler Proje Yarışması’nda projelerini Mehmet Ali Aydınlar, Prof. Dr. Ahmet Şahin ve Prof. Dr. Yasemin Alanay’dan oluşan seçici heyete sunan Tıp Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencilerinin projeleri beğeni topladı.Birçok farklı disiplinden konuşmacıyla öğrencileri buluşturan ACU 101 Orientation dersi kapsamında yeni dönemin ilk seminerini “Yönetimde Değişim ve Değişen Değerler” başlıklı sunumu ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Güney verdi.Prof. Dr. Güney yaptığı sunumda; gelişen teknolojiye ve toplumun ihtiyaçlarına göre yaşanan değişim sürecinin yönetilmesi, değişim yöntemleri, değişim lideri ve özellikleri, değişim sorunları, değişim krizi, değişim potansiyelindeki değişimi anlamak ve yönetmek konularını ele aldı. ACU 101 Orientation Seminer Dersleri her Pazartesi saat 16.00’da A109’da gerçekleşiyor.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023