Acıbadem Üniversitesi ve Fujita Health Üniversitesi arasında iş birliği anlaşması imzalandı

Üniversitemiz ve Fujita Health Üniversitesi ile eğitim ve araştırma odaklı iş birliği sürecini başlatan imza töreni 5 Şubat 2020 tarihinde üniversitemizde gerçekleşti.

Acıbadem Üniversitesi ve Fujita Health Üniversitesi   Acıbadem Üniversitesi ve Fujita Health Üniversitesi

İki üniversite arasında iş birliği anlaşması, Fujita Health Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Eiichi Saitoh ve Acıbadem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şahin tarafından imzalandı. Tören sonrasında Fujita Health Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Eiichi Saitoh “Activity Assist Robotics” başlıklı sunumu ile öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Haber Tarihi: 09/03/2020

Son güncelleme tarihi: 17.04.2024