Acıbadem Üniversitesi, Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması Vakıf Üniversiteleri Genel Memnuniyet Sıralamasında bu yıl da ilk 10'da

Üniversitemiz, Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) 2021 kapsamında tüm üniversiteler arasında vakıf üniversiteleri genel memnuniyet sıralamasında ilk 10’da yer aldı.Araştırmanın altı kategorisinde bu yıl da ilk 20'de olan üniversitemiz; Kişisel Gelişim ve Kariyer Desteği sıralamasında 8. sırada yer alıyor.Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Engin Karadağ ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemil Yücel tarafından gerçekleştirilen Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) 2021 kapsamında 125 devlet ve 73 vakıf olmak üzere 198 üniversitede öğrenim gören 42.353 öğrenciden kullanılabilir veri toplanmıştır.Araştırmanın detaylarına ulaşmak için tıklayınız.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023