Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin düzenlediği Kampüs Buluşmaları etkinlik dizilerinin Ocak ayında da farklı konular işlendi. Konuşmacılar arasında “Dikkat: Alzheimer Bulaşıcı mıdır?” konusuyla Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Türker Şahiner, “Bireye Özgü Tıp Uygulamaları Eşliğinde Kompleks Hastalıklara Yaklaşım: Biyoetik Sorunlar, Öneriler” konusuyla Acıbadem Üniversitesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Deniz Ağırbaşlı ve “İşyerinde Psikolojik Taciz-Mobbing” konusuyla Yrd. Doç. Dr. Işıl Karatuna yer aldı.

6 Ocak 2016 Çarşamba / Prof. Dr. Türker Şahiner

Dikkat: Alzheimer Bulaşıcı mıdır?

14 Ocak 2016 Perşembe / Yrd. Doç Dr. Deniz Ağırbaşlı

21 Ocak 2016 Perşembe / Yrd. Doç. Dr. Işıl Karatuna

İşyerinde Psikolojik Taciz-Mobbing Mobbing Nedir? Ne Değildir?

Son güncelleme tarihi: 15/01/2020