Acıbadem Üniversitesi tarafından desteklenen Robert Kolej Genç Başarı Kulübü Remixopolis 2016

Acıbadem Üniversitesi desteği ile Robert Kolej Genç Başarı Kulübü tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen Remixopolis, 18-22 Mayıs 2016 tarihlerinde Robert Kolej’de gerçekleşti. Türkiye’nin çeşitli liselerinden gelen yaklaşık 150 öğrencinin katıldığı kampta öğrenciler, katılımcı markalardan gelen vaka çalışmalarına proje üretti. Seçtikleri markaların problemini dinleyen takımlar beş günün sonunda projelerini marka yöneticilerine sundu.Acıbadem Sağlık Grubu’nu temsilen Acıbadem Üniversitesi Maslak Hastanesi Direktör Yardımcısı Timur Recep Atsüren, Acıbadem markasını seçen takımlardan acil servisteki hizmet kalitesini ve memnuniyeti artırmak için bir proje üretmelerini istedi. Takımlar etkinlik kapsamında Atsüren’in daveti üzerine Acıbadem Üniversitesi Maslak Hastanesi acil servisini gezerek, detaylı bilgi aldı.Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen açılış konuşmalarında Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Alanay ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ata Akın mesleği nasıl seçtiklerini ve onlarla aynı hedefte ilerlemeyi düşünen gençleri nelerin beklediğini anlattı.Organizasyon kapsamında Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nü de ziyaret eden takımlar, kampın son günü projelerini markalara sundu. Düzenlenen kapanış seremonisinde derece alan takımlara ödülleri verildi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023