Acıbadem Üniversitesi Lisansüstü Programları Tanışma Toplantısı düzenlendi

Acıbadem Üniversitesi Lisansüstü Programları Tanışma Toplantısı, 8 Kasım 2017 Çarşamba günü Kerem Aydınlar Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Bu yıl ilk kez düzenlenen ve tüm enstitü öğrencileriyle akademisyenleri bir araya getiren etkinlik, enstitü müdürlerinin açılış konuşmalarıyla başladı. Enstitü Müdürleri, toplantı vesilesiyle Acıbadem Üniversitesi’ndeki genç araştırmacı insan gücünün artışından mutluluk duyduklarını belirttiler.Açılış konuşmalarının ardından, Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Enis Özyar, “Araştırmadan Yayına Yolculuk” başlıklı sunumuyla öğrencilere bilimsel araştırma temel kriterlerini, nitelikli yayın üretmenin önemini ve ölçütlerini, araştırmaların yayın haline getirilmesi sürecini anlattı. Sunumun ardından nitelikli araştırmanın özellikleri ve tarihsel önemi üzerinde duruldu. Etkinlik, katılımcılara özel müzik dinletisi ve ikramlarla renklendi.

Haber Tarihi: 09/11/2017

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023