Acıbadem Üniversitesi Kuluçka Merkezi’nin İstanbul Sağlık Endüstrisi Kümelenmesi (İSEK) Projesi; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Kümelenme Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Kümelenme Destek Programı kapsamında, Acıbadem Üniversitesi’nin de kurucuları arasında yer aldığı İstanbul Sağlık Endüstrisi Kümelenmesi (İSEK) Projesi 13,4 milyon bütçe ile 5 yıl boyunca desteklenmeye hak kazandı. Acıbadem Üniversitesi’nin Biyo-girişimcilik ve İnovasyon Programı iş paketinin yürütücüsü, Teknopark İstanbul’un da koordinatörü olduğu projenin imza töreni 3 Mayıs 2017’de Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımı ile gerçekleştirildi. İmza töreninde Acıbadem Üniversitesi’ni temsilen Prof. Dr. Tanıl Kocagöz ve Prof. Dr. Ata Akın yer aldı.Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın desteğiyle, sağlık teknolojileri ve yaşam bilimlerinin gelişmesine katkı sağlanacak ve sağlık sektörünün güçlenmesine destek verilecek projeye Acıbadem Üniversitesi de Kuluçka Merkezi, Biyotasarım Merkezi ve AR-GE laboratuvarları ile destek verecektir.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023