Acıbadem Üniversitesi Kuluçka Merkezi “Global Açılımın Yeni Adresi: Kanada” başlıklı söyleşiyi gerçekleştirdi

Acıbadem Üniversitesi Kuluçka Merkezi kurum içi faaliyetleri kapsamında yatırım arayan girişimcilere yönelik “Global Açılımın Yeni Adresi: Kanada” başlıklı söyleşiyi 24 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirdi.Ryerson Üniversitesi bünyesinde, 15-29 yaş arası gençleri girişimci yapmayı hedefleyen bir inkübasyon ve girişim hızlandırma programını yöneten Proje Müdürü Çağdaş Önen, söyleşiye konuşmacı olarak katıldı. Etkinlik kapsamında katılımcılara “Global Girişimcilerin Kanada Pazarına Açılımı” isimli projeyle ilgili bilgiler verildi. Aynı zamanda Kanada’nın ülke olarak yatırım yaptığı sektörler ve Kanada pazarına girişle ilgili bilgiler de katılımcılara aktarıldı.

Haber Tarihi: 30/01/2021

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023