Acıbadem Üniversitesi Kuluçka Merkezi 2018 yılı 2.dönem başvurularını tamamlandı. Girişimciler, 4 Ekim 2018 tarihinde gerçekleşen toplantıda projelerini Değerlendirme Kurulu’na sundu.

Başvuruda bulunan 208 projeden 18’i proje sunumunu gerçekleştirdi. Projelerden; 6’sı Ön Kuluçka, 2’si Kuluçka ve 4’ü Hızlandırıcı Programı’na kabul edildi.

Merkezde, başvuru sonrası kabul edilen girişimcilere iş fikirlerinin gelişmesine katkı sağlayacak eğitimler veriliyor. Sağlık bilimleri alanında tematik bir üniversite olan Acıbadem Üniversitesi, girişimcilerin kabul edilen projelerine sahip olduğu bilgi birikimini ve teknik altyapıyı sunuyor. Girişimciler, Acıbadem Üniversitesi akademisyenlerinden bilimsel danışmanlık almanın yanı sıra üniversitenin sektörel işbirlikleri sayesinde güçlü bir iş ağından da yararlanma fırsatına sahip. Merkez, iş fikirlerinin projeye dönüşebilmesi için gerekli ortamı da biyoteknoloji ve bilişim altyapısı ile girişimciye sunuyor.

Son güncelleme tarihi: 03/04/2019