Acıbadem Üniversitesi Çok Sesli Korosu ilk konserini verdi

Üniversitemizin çağdaş uygarlık düzeyinde yüksek kaliteli ve verimli eğitimi desteklemek amacıyla kurulan, akademik ve idari personelimizin oluşturduğu Acıbadem Üniversitesi Çok Sesli Korosu, ilk dinletisini 17 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirdi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleşen koroda; Şef Filiz Özay ve piyanist Halide Aslan, Tanıl Kocagöz, Levent Yalçın, Gülsün Ekicioğlu, Figen Demir, Can Südor, Tuğba Arsu, Özal İldeniz, Seda Oğuzay, İlknur Şentürk, Şeymanur Karaca, Emir Özgüven, Elif Ezgi Karatepe, Efe Arslanbek ve Derin Sağlar Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılar başta olmak üzere birbirinden farklı birçok şarkıyı seslendirerek dinleyiciyle buluşturdu.

Haber Tarihi: 26/05/2023

Son güncelleme tarihi: 21.06.2023