Acıbadem Üniversitesi Çalışanlarına Özel Yaratıcı Drama ile Yaşantı Atölyesi Düzenlendi

Acıbadem Üniversitesi İç İletişim Komisyonu tarafından 12 Ekim -  2 Kasım 2023 tarihleri arasında üniversite çalışanlarına yönelik “Yaratıcı Drama ile Yaşantı Atölyesi” adlı etkinlik gerçekleşti. Yetişkin drama etkinlikleri ile çalışan motivasyonuna ve kurum kültürüne olumlu katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik 4 farklı oturumda tamamlandı. Yaratıcı drama ile bireyin bilinçlenmesi, kendini tanıması, hoşgörülü, empatik, demokratik değerlere sahip, çevresiyle iş birliği yapabilen toplumsal bir varlık olabilmesi, kurum içi iletişim faaliyeti olarak da kurum kültürüne ve kurum personeli olarak bireyin mesleki yaşantısına katkı sağlaması hedeflendi. Yürütücülüğünü Acibadem Üniversitesi Öğretim Görevlisi İdil Güney Şimşek’in yaptığı atölyenin son haftasında katılımcılara sertifikaları Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güldal Süyen eşliğinde verildi.

Haber Tarihi: 09/11/2023

Son güncelleme tarihi: 14.12.2023