Ana içeriğe atla

Acıbadem Üniversitesi Çalışanları Arasında Gerçekleşen Voleybol Turnuvasında Nutriball 2. Defa Şampiyon Oldu

İç İletişim Komisyonumuz ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız iş birliğinde ikincisi düzenlenen “Acıbadem Üniversitesi Çalışanları Filede Tekrar Buluşuyor” adlı voleybol turnuvasında çalışanlarımız bir araya geldi. 5 Aralık 2023 ve 26 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada; Nutrıball, SHMYO, Arge-Team-Jüpiter, Hevi-Al Team, Fensomen, Deham, Case, Cash Flow, 4 Kap Yemek, Albert’s Diomond, Yüksek Voltaj isimli takımlar yer aldı. 

Turnuvanın ilk turunda ‘Nutrıball-SHMYO, Arge-Team-Jüpiter, Hevi-Al- Fensomen’ isimli takımlarımız yarıştı. İlk elemelerin ardından Case – Nutriball ve Albert’s Diamond  - Ar-Ge Team yarı finalde karşılaştı.  Finalde ise Albert’s Diomond, Case isimli takımlar 3.’lük maçı için ter dökerken; Nutriball ve Ar-Ge Team birincilik için karşı karşıya geldi. 

Heyecanlı ve rekabetli geçen maçların ardından Albert’s Diomond üçüncü, Ar-Ge Team ikinci ve Nutriball birincilik elde etti. Takımlarımıza madalyaları Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güldal Süyen ve SHMYO Müdürü Olcay Çizmeli tarafından takdim edildi.

Dereceye giren takımlarımız başta olmak üzere tüm takımlarımızı tebrik ederiz.

Fotoğraflar: ACU Fotoğrafçılık Topluluğu 

Haber Tarihi: 28/02/2024

Son güncelleme tarihi: 08.03.2024