8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel söyleşi: “Sana haykırıyorum, neden beni duymuyorsun?”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin ev sahipliğinde Acıbadem Üniversitesi Maslak Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Serdar Eren’le özel bir söyleşi gerçekleştirildi.

“Sana haykırıyorum, neden beni duymuyorsun?” başlıklı söyleşide, kadını anlamaya yönelik ipuçları veren Op. Dr. Eren, kadının gördüğü ve rahatsız olduğu organik bozuklukların aslında iç dünyasını tamir etmeye yönelik bir çaba olduğunu söyledi. Meslek hayatının 33 yılını Avrupa’da geçiren Op. Dr. Eren; hekimlik mesleğinden, tecrübelerinden, hastalarıyla yaşadığı diyaloglardan, çocuk-ebeveyn ilişkilerinden bahsederek önemli bilgiler verdi. Söyleşi, öğrencilerden gelen sorularla sona erdi.

Haber Tarihi: 15/01/2020

Son güncelleme tarihi: 21.02.2024