7. Ulusal Yoğun Bakım Hemşireliği Kongresi’nde Hemşirelik Bölümü öğretim üyelerine ödül

24-27 Mart 2016 tarihleri arasında Türk Yoğun Bakım Hemşireleri Derneği tarafından Kıbrıs’ta gerçekleştirilen 7. Ulusal Yoğun Bakım Hemşireliği Kongresi’nde Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Esra Uğur’un araştırmacıları arasında yer aldığı “Yoğun Bakımdaki Hastaların Yakınlarının Sağlık Çalışanına Şiddete İlişkin Görüşleri ile Öfke Düzeyleri Arasındaki İlişki” başlıklı çalışma Sözel Bildiri Birincilik Ödülü’ne, Doç. Dr. Ükke Karabacak, Yrd. Doç. Dr. Esra Uğur ve Öğr. Gör. Vildan Kocatepe’nin yürütmüş oldukları “Yoğun Bakım ve Palyatif Bakım Ünitelerinde Çalışan Hemşirelerin Sürekli Öfke ve Öfke İfade Tarzları ile Bakım Davranışları Arasındaki İlişki” başlıklı çalışma da Sözel Bildiri Teşvik Ödülü’ne layık görüldü.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023