6. Uluslararası Nöroendoskopi Kursu gerçekleştirildi

Bu yıl altıncısı düzenlenen Uluslararası Nöroendoskopi Kursu, 11-12 Kasım 2015 tarihlerinde Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde gerçekleştirildi.Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Konsültan Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Memet Özek’in direktörlüğünde gerçekleşen kursta, konusunda uluslararası deneyime sahip dört yabancı pediatrik nöroşirürjiyen de eğitmen olarak görev aldı.Kursa, Türkiye ile 15 farklı ülkeden toplam 42 beyin cerrahı katıldı. Endoskopik Beyin ve Sinir Cerrahisi’nde en son gelişmelerin tartışıldığı kursta, teorik eğitimlerin yanı sıra çok sayıda olgu/video tartışması ve canlı hayvan modellerinde uygulamalı eğitime de yer verildi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023