04-06 Nisan tarihinde Ankara’da düzenlenen 6. Ulusal Fizyoterapi kongresine katılım sağlanmıştır.

04-06 Nisan tarihinde Ankara’da düzenlenen 6. Ulusal Fizyoterapi kongresine ‘’Egzersiz ve Miyokinler’’ konusunda bilgilerini paylaşmak için konuşmacı olarak Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Nuray ALACA, poster sunumu ile Araş. Gör. Elif Esma Bayraktar ve ikinci ile üçüncü sınıf öğrencilerimiz katılmıştır.

Türkiye Fizyoterapistler Derneği Gençlik Komisyonu yönetim kurulu üyesi olan üçüncü sınıf öğrencimiz Elif Büşra Pekdoğan’ın sunum yaptığı ve diğer öğrencilerimizin de katıldığı "Geleceği Gençlerle Arıyoruz" çalıştayı da kongre sırasında gerçekleştirilmiştir.

Son güncelleme tarihi: 04/09/2019