56. Avrupa İnsan Genetiği Konferansı

Çalışmalarını Acıbadem Üniversitesi Nadir Hastalıklar ve Yetim İlaçlar Uygulama ve Araştırma Merkezi (ACURARE)'nde sürdüren Eylül Aydın ile ACURARE merkez müdürü ve Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Uğur Özbek 10-13 Haziran 2023 tarihinde İskoçya’da gerçekleştirilen 56. Avrupa İnsan Genetiği Konferansı'na katıldı. Prof.Dr. Uğur Özbek “Türkiye'de Nadir Hastalıklı Bireylerin ve Ailelerinin Karşılaştığı Engeller ve Beklentileri: ISTisNA Projesi Anket Sonuçları” başlıklı poster sunumu ile kongreye katılırken Sağlık Bilimleri Enstitüsü Genom Çalışmaları Yüksek Lisans Programı öğrencisi Eylül Aydın ise "Genomik in-siliko Patojenisite Tahmin Araçlarının İstatistiksel Analizi" başlıklı poster sunumunu yaptı.

Haber Tarihi: 24/07/2023

Son güncelleme tarihi: 20.02.2024