4. Uniralli Yarışması’nda İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerimiz ikinci oldu

İstanbul Sağlık Müdürlüğü ve Paramedik Derneği tarafından 16 -17 Mart 2018 tarihlerinde düzenlenen 4.Uniralli Yarışması'nda, İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerimiz finalde katılımcı 18 üniversite arasından ikinci olmuştur.

İstanbul Sağlık Müdürlüğü ve Paramedik Derneği tarafından 16 -17 Mart 2018 tarihlerinde düzenlenen 4.Uniralli Yarışması’na, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerimiz iki ekip olarak katıldı.Yarışmanın ilk gününde yapılan Travma etabında ekiplerimizden biri 3., Pediatrik etapta ise ikinci ekibimiz 2. oldu.

Yarışmanın ikinci gününde ise finalde genel klasmanda katılımcı 18 üniversite arasından ikinci oldu.

Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haber Tarihi: 18/03/2018

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023