Acıbadem Üniversitesi Düşünce Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Uluslararası Evrim Sorgulanıyor Kongresi, Faraday Institute'den Denis Alexlander'ı ve Discovery Institute'ten Ann Gauger'ı ağırladı.

Konuşmacılar arasında Türkiye'de konunun uzmanı akademisyenlerden Prof. Dr. Sinan Canan, Prof. Dr. Mustafa Sözen, Doç. Dr. Ergi Deniz Özsoy, Yrd. Doç. Dr. Emre Dorman, Metin Demir, Enis Doko da yer aldı. Önyargılarla çarpıtılmadan, salt bilimsel kanıt ve düşüncelerin ifade edilebildiği, özgürlükçü ve bilimsel bir ortam oluşturularak Evrim Teorisi her yönüyle masaya yatırıldı.

Son güncelleme tarihi: 18/10/2019