4. Uluslararası 33. Ulusal Biyofizik Kongresi’nde öğretim üyelerimize ikincilik sunum ödülü

Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Evren Kılınç, Eczacılık Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı ve Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Zeynep Aslıhan Durer, Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Emel Baloğlu ve TÜBİTAK UME’de başuzman araştırmacı Merve Öztuğ’un hazırladığı “Proteomic investigation of acute and chronic hypoxia/reoxygenetion responsive hemostatic proteins and pathways in H9C2 cardiomyocytes” başlıklı çalışma, 4. Uluslararası 33. Ulusal Biyofizik Kongresi’nde Dr. Öğr. Üyesi Evren Kılınç tarafından sunularak, kongrede ikinci en iyi sunum ödülüne layık görüldü.

Öğretim üyelerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi: 20/09/2022

Son güncelleme tarihi: 19.12.2023