2023 Türkiye Vizyonu Online Radyoloji Çalıştayı gerçekleşti

Farklı kurumların bir araya gelerek radyoloji teknikerlerinin eğitimi, yetki sorumlulukları ve çalışma koşullarını değerlendirmek ve önerilerde bulunmak amacıyla 5-6 Haziran 2021 tarihlerinde çevrim içi olarak gerçekleşen 2023 Türkiye Vizyonu Online Radyoloji Çalıştayı’na öğretim görevlileri, radyoloji teknikerleri ve öğrenciler katıldı.Çalıştay kapsamında; radyoloji teknikerliği eğitimi, radyoloji teknikerlerinin görev, yetki ve sorumlulukları ve çalışma koşulları hakkında bilgiler katılımcılar ile paylaşıldı.Çalıştayda Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Müdürü Prof. Dr. M. Olcay Çizmeli “Takım Çalışması”, Üniversitemiz SHMYO Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Program Danışmanı Öğr. Gör. Pınar Elpen Karyemez ve Kapadokya Üniversitesi Öğr. Gör. Ercan Türerer "Araç-Gereç, Uygulama Laboratuvarı, Hastane Komisyonu Rapor" ile ilgili sunum gerçekleştirdi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023