Ana içeriğe atla

2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri gerçekleşti

Acıbadem Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 9 Haziran 2018 Cumartesi günü Burhan Felek Spor Salonu’nda gerçekleşti. Mezuniyet Töreni’nde Sağlık Bilimleri, Fen-Edebiyat Fakülteleri, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezun oldu.

Törenin açılış konuşması Rektör Prof. Dr. Ahmet Şahin tarafından yapıldı. Rektörün konuşmasının ardından Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da konuşmasını yaparak mezunlara başarılar diledi.

Törende fakülteleri temsilen Fen-Edebiyat Fakültesi Fakülte Birincisi Tuğçe Bozkurt konuşmasını yaptı. Ardından Meslek Yüksekokulları’nı temsilen Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Birincisi Zeynep Topkaya da konuşmasını yaptı.Fakültelerde ve meslek yüksekokulunda dereceye giren öğrencilere hediye ve başarı beratı takdimleri sonrasında diploma törenine geçildi. Diploma teslimleri sonrası Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mezunları meslek andını okudu. Tören kep atma ile tamamlandı.T

üm mezunlarımıza meslek hayatlarında başarılar dileriz.

Haber Tarihi: 16/04/2019

Son güncelleme tarihi: 18.12.2023