2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri

Sağlık Bilimleri Fakültesi 2017 Mezuniyet Töreni, 16 Haziran 2017 CumaSağlık Bilimleri Fakültesi; Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Sağlık Yönetimi Bölümlerinin yanı sıra bu yıl Beslenme ve Diyetetik Bölümünden ilk mezunlarını verdi. Fen-Edebiyat Fakültesi 2017 Mezuniyet Töreni, 16 Haziran 2017 CumaFen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik, Psikoloji Bölümlerinden ilk mezunlarını verdi. Meslek Yüksekokulu 2017 Mezuniyet Töreni, 16 Haziran 2017 CumaMeslek Yüksekokulu Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programından ilk mezunlarını verdi. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2017 Mezuniyet Töreni, 17 Haziran 2017 CumartesiSağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bu yıl Anestezi, Diyaliz, Elektronörofizyoloji, İlk ve Acil Yardım, Patoloji Laboratuvar Teknikleri, Podoloji, Radyoterapi, Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programlarının yanı sıra bu yıl Ağız ev Diş Sağlığı, Ameliyathane Hizmetleri, Odyometri, Optisyenlik ve Ortopedik Protez ve Ortez Programlarından da ilk mezunlarını verdi. Tıp Fakültesi 2017 Mezuniyet Töreni, 8 Temmuz 2017 CumartesiTıp Fakültesi bu yıl 3. dönem mezunlarını verdi. Törende Tıp Fakültesi Dekanlığı'nın önerisi üzerine Üniversite Senatosu'nun kararı ile tıp eğitimi alanında Türkiye’nin çıtasını yükselten ve yeni eğitim modellerinin yaratıcısı olan Prof. Dr. İskender Sayek’e Onursal Doktora unvanı verildi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 20.11.2023