Acıbadem Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Simülasyon ve İleri Teknoloji Sempozyumu” 23-24 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleşti.

Etkinlik her yıl Türkiye’nin farklı tıp fakültelerinden öğrencileri bir araya getiriyor. Etkinlik kapsamında yer alan ve içeriği Tıp Fakültesi akademik kadromuz tarafından hazırlanan eğitimler sayesinde konuk tıp fakültelerinden öğrenciler üniversitemizin teknolojik altyapısını da deneyimleme fırsatı buluyor.

Acıbadem Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği, değişen ve gelişen dünyanın ihtiyaçlarını karşılayabilecek hekim adaylarının yetişmesine katkı sağlayabilmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Son güncelleme tarihi: 09/04/2019