15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, günün anlam ve önemini vurgulayan etkinliklerle gerçekleşti.“15 Temmuz Darbe Girişimini Türkiye Tarihinde Ordu-Sivil İlişkileri Üzerinden Okumak”Konferans, 12 Temmuz 2019 Cuma günü Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşti.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte 15 Temmuz günü slayt gösterimi ile anlatıldı. Konuşma Acıbadem Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Özgür Ulus tarafından gerçekleştirildi.Etkinlik üniversitenin akademik ve idari personelinin katılımıyla gerçekleşti. Katılımcılar ilgili konu başlığı hakkında bilgi edindi.“Türkiye’de Askeri Darbelerde ABD İlişkisi”Panel, 12 Temmuz 2019 Cuma günü Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü Sosyoloji Bölümü toplantı odasında gerçekleşti. Panel, sunumun ardından soru-cevap bölümü ile tamamlandı.Etkinlik, akademik personelin katılımıyla gerçekleşti. Katılımcılar ilgili konu başlığı hakkında bilgi edindi.

Haber Tarihi:

Son güncelleme tarihi: 27.04.2023