14 Mart Tıp Bayramı Sergimiz Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sergilendi

Tıp Fakültemiz tarafından hazırlanan ve Tıp Bayramı programı kapsamında sergilenen Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı öğretim üyemiz Prof. Dr. Mustafa Aktekin’in ıhlamur ağacından yaptığı Ahşap Eserler Sergisi ve Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Yeşim Işıl Ülman ve Doç. Dr. Fatih Artvinli danışmanlığında Tıp Fakültesi ve Biyoetik Kulübü öğrencilerimizin hazırlamış olduğu “Öncü Kadın Hekimlerimize Saygı” adlı sergi 14 Mart 2023 tarihinde üniversitemizde sergilenmesinin ardından 11-14 Nisan 2023 tarihleri arasında da Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sergilendi.

Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Aktekin’in Ihlamur ağacından yaptığı Ahşap Eserler Sergisi’nde birbirinden farklı 12 eser yer alırken; kadınların Tıp Fakültesi’ne girişinin 100. Yılı onuruna, hekimlik mesleğine adım atışlarını saygıyla anmak için düzenlenen Öncü Kadın Hekimlerimize Saygı Sergisi’nde on dört kadın hekimimizin biyografileri sergilendi.

Haber Tarihi: 19/04/2023

Son güncelleme tarihi: 22.06.2023