14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen program; Prof. Dr. Emin Kansu’nun “Akademik Mikroçevre” sunumu ve Tıp Fakültesi Dekanlığı Listesi’ne giren öğrencilere başarı beratı takdimi ile gerçekleşti.

TÜBA Şeref Üyesi ve Uluslararası Hematoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Emin Kansu, Tıp Fakültesi Dekanlığı’nın konuğu olarak 14 Mart Tıp Bayramı Programı kapsamında öğrenciler ve akademisyenler ile bir araya geldi. Prof. Dr. Kansu “Akademik Mikroçevre” başlıklı sunumunda akademi ve öğrenciler arasındaki iletişimin nasıl olması gerektiğine yönelik önemli bilgiler paylaştı.

Prof. Dr. Kansu’nun sunumu sonrası 2015-2016 Akademik Yılı’ndaki dönem ortalamaları ile Dekanlık Listesi’ne giren öğrencilere Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Alanay tarafından başarı beratları verildi.

DEKANLIK LİSTESİ’NE GİREN ÖĞRENCİLER (SOYADINA GÖRE ALFABETİK):

• RANA ÇAĞLA AKDUMAN
  • EMRE AKGÜN