13. Ulusal Epilepsi Kongresi'nde Sinir Bilimi Doktora Programı öğrencimiz ve öğretim üyemiz sözlü bildirileri ile ikincilik ödülüne layık görüldü

Türk Epilepsi ile Savaş Derneği’nin 26-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlediği 13. Ulusal Epilepsi Kongresi'nde Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sinir Bilimi Doktora Programı öğrencimiz Aylin Toplu ve Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Filiz Onat yürütücülüğünde hazırlanan “S-10 İntraserebroventriküler Enjekte Edilen YNT-185’in Strasbourg Orijinli Genetik Absans Epilepsili Sıçanlarda Görülen Diken-ve-Dalga Deşarjları Üzerine Etkisi” başlıklı sözlü bildiri, ikincilik ödülüne layık görüldü.Öğrencimizi ve öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.Sağlık Bilimleri Enstitüsü ait diğer haberlere ulaşmak için tıklayın.

Haber Tarihi: 30/05/2022

Son güncelleme tarihi: 18.12.2023