Satranç Kulübümüz tarafından üniversitemizde ilk defa düzenlenen Satranç Turnuvası 16-17 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleşti.

Hem öğrencilerimizden hem de akademisyenlerimizden yarışmacıların yer aldığı turnuva ilgiyle karşılandı.

A Blok halı amfide gerçekleşen turnuvada satrancın ruhuna uygun olarak, sessizlik içinde ancak heyecanı üst seviyede bir atmosfer yaratıldı. Yaratılan bu atmosfer, satranç kültürünün üniversitemizde tanıtılması konusunda oldukça başarılı oldu.

Turnuvanın ilk 5’ine ödülleri verildi. 1. Hüseyin Karaman 2. Ece Ada 3. Ali Emre Akın 4. Onat Köylüoğlu 5. Mehmet Efe Yanık

Son güncelleme tarihi: 06/05/2019