Konferans Salonu Başlangıç Tarihi:   20/03/2020   09:00 Bitiş Tarihi:   22/03/2020    19:00

Acıbadem Üniversitesi Suç ve Şiddetle Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASUMA) ve Şiddeti Önleme ve Rehabilitasyon Derneği (IMDAT) iş birliği ile 20-22 Mart 2020 tarihleri arasında “II. Uluslararası Şiddeti Anlamak Kongresi” üniversitemiz konferans salonunda gerçekleşecek.

Ana teması “Viktimoloji” olan kongrede alanında uzman, ulusal ve uluslararası akademisyenler mağduriyet olgusunu multidisipliner bir yaklaşımla ele alacaktır. Bununla beraber, şiddet ve adli bilimlere konu olan tüm disiplinlerdeki çalışmaların paylaşılması için sözlü ve poster bildiri oturumları da yer alacaktır.

Ayrıca konunun uzmanları tarafından verilen “İstismar Mağduru Çocukla Görüşme Yöntemleri”ne ilişkin kursun da altıncısı gerçekleşecek.

Detaylı bilgi için tıklayın

İletişim ve bilgi için: infoimdat@gmail.com