R.I.P Research in Progress

A 308
Başlangıç Tarihi:
Bitiş Tarihi:

Detaylı bilgi için tıklayın.

Zoom linki için tıklayın.

Sevgili Öğrencilerimiz,

ACU stuORPHEUS olarak Sağlık Bilimleri Enstitüsü işbirliği ile bu yıl başladığımız R.I.P. (Research In Progress) isimli etkinlik serisinin ikincisi ile karşınızdayız. R.I.P. (Research In Progress) tez döneminde olan doktora öğrencilerinin, kendi alanlarında yaptıkları araştırmaları ve tezlerini diğer öğrencilerle paylaştıları bir etkinliktir. Etkinliğe tüm lisansüstü öğrenciler davetlidir.

İkinci etkinliğimizin konuşmacıları:

• Arda Örçen - Medikal Biyoteknoloji Doktora Programı

• Tezinin adı: Metabolic Engineering of Pichia pastoris for biosynthesis of plant Phenylpropanoid metabolites

• Ekin Döngel Dayanç - Fizyoloji Doktora Programı

• Tezinin adı: Zebra balığında Pentilentetrazol ile oluşturulan nöbet modelinde, nöronal aktivite ve bilişsel/davranışsal değişikliklerin jüvenil evrede değerlendirilmesi

• Mustafa Kemal Boz - Sağlık Yönetimi Doktora Programı

• Tezinin adı: Hasta Merkezli İletişim ve Hekime Güvenin Tedaviye Uyuma Etkisi: Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniğine Başvuran Hastalar Arasında Bir Araştırma

Konuşmacılarımızın kısa özgeçmişine duyuru görselinden ulaşabilirsiniz.

Etkinlik 3 Nisan Çarşamba günü saat 16.00’da gerçekleşecek ve hibrit olarak düzenlenecek. Fiziksel olarak A308 numaralı salonda olacak.

Tüm lisansüstü öğrencileri etkinliğe katılmaya davet ediyoruz!

Görüşmek üzere,

sbe