R.I.P Research in Progress

Başlangıç Tarihi:
Bitiş Tarihi:

Sevgili Öğrencilerimiz,

ACU stuORPHEUS olarak ACU Sağlık Bilimleri Enstitüsü işbirliği ile bu yıl yeni bir etkinlik serisine başlıyoruz. R.I.P. (Research In Progress) adını verdiğimiz bu etkinlikte tez döneminde olan doktora öğrencileri, kendi alanlarında yaptıkları araştırmaları ve tezlerini diğer öğrencilerle paylaşacaklar. Ayrıca, bir araya gelip sohbet etme ve birbirimizin alanlarını tanıma fırsatı bulacağız. Etkinliğe tüm lisansüstü öğrenciler davetlidir.

İlk etkinliğimizin konuşmacıları:

• Özge Sarıyıldız - Sinir Bilim Doktora Programı

Tezinin adı: Genetik Absans Epilepsili Sıçan Modelinde Mitokondriyal Kalsiyum Uniporter’ın Rolleri

• Demet Koç - Tıp Eğitimi Doktora Programı

Tezinin adı: Developing a Comprehensive Framework for Integrating Climate Change Education into Healthcare Professional Curricula: Challenges, Opportunities, and Strategies

• Zehra Belhan - Hemşirelik Doktora Programı

Tezinin adı: İleri Yaşam Desteğinde Simülasyonla Genişletilmiş Meslekler Arası Eğitimin Etkinliğinin İncelenmesi

Konuşmacılarımızın kısa özgeçmişine duyuru görselinden ulaşabilirsiniz.

Etkinlik 13 Mart Çarşamba günü saat 16.00’da gerçekleşecek ve hibrit olarak düzenlenecek. Fiziksel olarak A308 numaralı salonda olacak.

Tüm lisansüstü öğrencileri etkinliğe katılmaya davet ediyoruz!

ACU stuORPHEUS Komitesi

Bu toplantıya önceden kayıt olmak için tıklayın.

Araştırmacıların özgeçmişlerine ulaşmak için tıklayın.

sbe etkinlik