CLINICAL GENOMICS and NGS HIBRID KURSU

Acıbadem Üniversitesi
Başlangıç Tarihi:
Bitiş Tarihi:
KURS TARİHİ HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: 3-8 Mayıs 2020 tarihleri arasında Bertinoro, İtalya'da düzenlenmesi ve Acıbadem Üniversitesi'nde uzaktan bağlantısı yapılması planlanan "Clinical Genomics and NGS Hybrid Course" COVID-19 salgını sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yeni tarih belirlendiği zaman duyurulacaktır.Avrupa Genetik Tıp Okulu (European School of Genetic Medicine) ve Avrupa İnsan Genetiği Derneği (European Society of Human Genetics-ESHG) tarafından Bertinoro, İtalya’da düzenlenecek olan “Clinical Genomics and NGS” organizasyonu, Acıbadem Üniversitesi ve Tıbbi Genetik Derneği iş birliği ile üniversitemizde 3-8 Mayıs 2020 tarihleri arasında eş zamanlı hibrid kurs olarak gerçekleşecek.Kurs özellikle klinik ve tıbbi genetik alanında çalışan genç profesyonelleri, günümüzde Yeni Nesil Dizileme - YND uygulamalarının da eklendiği, klinik genomik alanında bilgilendirmeyi amaçlıyor.Kursun sabah programları uzaktan eğitim sistemi ile kampüsümüzde eş zamanlı olarak izlenecektir. Sunular sırasında katılımcılar; sunuları ayrı perdelerde izleme, soru sorma ve canlı cevap alma olanaklarına sahip olacaklardır. Ayrıca öğleden sonra oturumlarında çalıştaylar düzenlenecek ve katılımcılar Yeni Nesil Dizileme uygulamalarını, uzmanlar eşliğinde öğrenme ve uygulama fırsatı bulacaktır.Kursun hem araştırma, hem de tanı alanında çalışan tıbbi genetik, moleküler biyoloji, biyomedikal ve bilişimciler için yararlı olması hedefleniyor.Ayrıntılı bilgilendirme için nadirhastaliklar@acibadem.edu.tr adresine e-posta yolu ile ulaşabilirsiniz.Not: Kurs programı hazırlanma aşamasındadır.Kayıt için tıklayınız.
CLINICAL GENOMICS and NGS HIBRID KURSU