Avrupa Birliği Araştırma Projelerine Katılmak Ne Anlama Gelir?

Serena Cogoni
D Salonları
Başlangıç Tarihi:
Bitiş Tarihi:

Değerli Araştırmacılar,

Üniversitemizin koordinatörlüğünde yürütülen, Horizon Europe Twining Programı kapsamında desteklenen GEMSTONE Projesi’nin bir parçası olarak sizleri "Avrupa Birliği Fonlu Araştırma Projelerine Katılmak Ne Anlama Gelir" başlıklı eğitimimize davet etmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu eğitim, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen sağlık alanındaki araştırma projeleri hakkında daha fazla bilgi edinmenizi ve bu projelere katılmak için gerekenleri daha iyi öğrenmenizi sağlamayı amaçlamaktadır. Eğitim, İtalyan Partnerimiz Serena Cogoni tarafından verilecektir.

Serena Cogoni, sağlık ve biyomedikal bilimler alanındaki araştırmacıların hibe başvuru süreçlerinde danışmanlığa odaklanmış bir uzmandır. 20 yıl boyunca, FP6, FP7, H2020 ve Horizon Europe gibi Avrupa Birliği programlarda yaklaşık 300 başvuru sahibinin proje geliştirmelerine destek sağlamış ve pek çok başarılı projenin idari yöneticisi olarak görev yapmıştır. Serena Cogoni, GEMSTONE Projesi kapsamında sağlayacağı eğitimler ile Acıbadem Üniversitesi Araştırmacılarını Horizon Europe'da güçlendirmek için burada.

Eğitim Başlığı: What does it mean to be involved in an EU-funded research project?
Eğitim Dili: İngilizce
Tarih: 5 Ekim 2023 Perşembe
Saat: 09:00 – 12.30
Yer: D Salonları (Yüz yüze)
Etkinlik kayıt formu için tıklayın.

Eğitim programı için tıklayın. Eğitimin sonunda, katılımcıların Avrupa Birliği tarafından fonlanan sağlık araştırma projelerine katılımı ile ilgili daha net bir anlayışa sahip olmalarını ve bu alandaki beklentilerini daha iyi anlamalarını hedefliyoruz.

Sizleri eğitimde görmekten büyük bir heyecan duyuyoruz.

Saygılarımızla,

5ekimtto_serenacogoni