Başlangıç Tarihi:   25/06/2022   09:25 Bitiş Tarihi:   25/06/2022

Acıbadem Üniversitesi Uluslararası Tıp Öğrencileri Araştırma Ödülleri

AIMS 2022

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, tıp öğrencilerini Acıbadem Uluslararası Tıp Öğrencisi Araştırma Ödülleri’ne “AIMS 2022” başvurmaya davet ediyor.

Temel bilim, klinik bilim, halk sağlığı ve politikası, tıp tarihi veya tıbbi beşeri bilimlerdeki tıp öğrencisi araştırma faaliyetleri bu ödüller için değerlendirmeye uygundur. Başvuru sahipleri, proje teslimi sırasında halihazırda akredite bir ulusal veya uluslararası tıp fakültesine kayıtlı olmalıdır. Araştırma grubu, kendi tıp fakültelerinden danışmanları içerebilir. Çalışmanın özeti, araştırmadan sorumlu tek bir tıp öğrencisi tarafından sunulmalıdır. Uluslararası bir değerlendirme kurulu tüm başvuruları değerlendirecek ve seçilen 10 adet başvuru yarışma için finallere katılmaya hak kazanacaktır.

Adaylar, yarışma için değerlendirilmek üzere birden fazla özet gönderebilirler. Tıp öğrencilerinin yürüttüğü en iyi beş araştırma projesine ödül verilecektir.

Zaman çizelgesi:
Başvurular 31 Mart 2022 tarihinden itibaren kabul edilecektir.
Son Başvuru Tarihi 31 Mayıs 2022'dir.
Final: 25 Haziran 2022

Ödüller:
Tıp Öğrencileri Araştırma Ödülü sahipleri aşağıdaki ödülleri alacaktır.
1. Acıbadem Üniversite Hastanelerinde Staj + 1.000 USD
2. Acıbadem Üniversite Hastanelerinde Staj + 750 USD
3. Acıbadem Üniversite Hastanelerinde Staj + 500 USD
4. Acıbadem Üniversite Hastanelerinde Staj
5. Acıbadem Üniversite Hastanelerinde Staj

Yarışma Finali ve Ödül Töreni:
Finalde en iyi 10 proje sunulacak; sunumlar, değerlendirme süreci ve ödül töreni çevrim içi olarak gerçekleşecektir. İzleyici olarak da çevrim içi katılım gerçekleşecektir.

Başvuru
Başvuru için formu doldurunuz ve araştırma özetinizi, Bildiri Özetinizi Gönderme Yönergesine göre yükleyiniz.
AIMS 2022 hakkında daha fazla bilgi için acutipdekanlik@acibadem.edu.tr aracılığıyla bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

AIMS 2022