Yeme Farkındalığı: Diyet Psikolojisi & Diyet Dışı Yaklaşımlar Eğitimi Açılıyor!

Psikologlar, diyetisyenler, Psikoloji Bölümü 4. sınıf öğrencileri ve Beslenme ve Diyetetik Bölümü 4. sınıf öğrencileri için Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından geliştirilen program süresi toplam 6 gün / 45 saattir. Çevrimiçi olarak ve 3 ayrı modülden oluşan programın ilk modülü; mindfulness, sezgisel yeme, diyet kültürü, yeme farkındalığı konularını kapsamaktadır. İkinci modülde uzmanlar besinlere eşit mesafede durmak, tokluğu keşfetmek, tatmin olmak, duygusal yeme konularını irdeleyeceklerdir. Programın beden kabulü ve saygı, hareket farkındalığı, sağlıklı beslenme konularının ele alınacağı üçüncü modülünün ardından tüm öğrencilerin katılacağı bir panel düzenlenecektir. Programın koordinatörlüğünü Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Murat Baş yapmaktadır. Program detayları için [tıklayınız.](https://www.acibadem.edu.tr/merkezler/asegem/egitim-programlari/saglikli-ve-mutlu-yasam-programlari/yeme-farkindaligi-diyet-psikolojisi-ve-diyet-disi-yaklasimlar-egitimi)

Dekanın Mesajı