Yaz Okulu Eğitim Ücretini Ödeme Yöntemleri

ACIBADEM MEHMET ALİ AYDINLAR ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU EĞİTİM ÜCRETİNİ ÖDEME YÖNTEMLERİ

A. Peşin Ödeme Yöntemleri

I. Banka Şubesinden Peşin Ödeme

Öğrenim ücretini nakit ödemek için herhangi bir Garanti Bankası (246) öğrencinin T.C. kimlik numarasını banka görevlisine vererek ödeme yapabilirsiniz.

II. İnternetten Havale /EFT ile Peşin Ödeme

1. Havale işleminizi www.garanti.com.tr internet bankacılığı aracılığı ile şubeye gitmeden Garanti Bankası web adresi üzerinden Ödeme/ Kurum/ Üniversite linklerini kullanarak yapabilirsiniz. Ödeme dekont açıklamasına öğrencinin T.C. Kimlik Numarası ve Ad Soyad bilgisi yazılmalıdır.

Hesap Adı (Alıcı) : Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi -Kurum Kodu (246)
Banka : Garanti Bankası
Şube : Kozyatağı Kurumsal (383)
TL Hesap : Hesap No: 6295533 / IBAN No: TR77 0006 2000 3830 0006 2955 33
Euro Hesap : Hesap No: 9094467 / IBAN No: TR07 0006 2000 3830 0009 0944 67
Dolar Hesap : Hesap No: 9094507 / IBAN No: TR91 0006 2000 3830 0009 0945 07

EFT işlemleri hafta içi 9:00-16:00 saatleri arasında yapılabilmektedir. Hafta sonu EFT işlemi yapılmamaktadır.

B. e-ödeme (Kredi Kartı - Sanal Pos)

https://odeme.acibadem.edu.tr/ adresi üzerinden tüm banka ve kredi kartları ile tek çekim ödeme yapılabilir. Maximum, Bonus, Axess, World kredi kartlarına vade farkı ile 3, 6 ve 9 taksit imkanı sunulmaktadır.

Bu uygulamada, peşin ücretlere ilave komisyon alınarak taksit imkanı sunulmaktadır.

e-ödeme yöntemi ile ödeme yapabilmek için;

Online ödeme işlemleri için tıklayınız.

• T.C. Kimlik Numarası alanını ve Doğum Tarihi alanını giriniz, GİRİŞİ tıklayınız,
  • Ekranda gözüken borcunu ödemek için ÖDEME YAP ı tıklayınız,
  • Kredi Kartı Bilgilerinizi doldurunuz; Kart Sahibinin Adı Soyadı, Kredi kartı numarası, Son geçerlilik tarihi, CVC no (kartın arkasındaki güvenlik kodu)
  • Taksit seçeneğinden peşin, 3 taksit, 6 taksit ve 9 taksit seçeneklerinden birini seçiniz,
  • 3D Secure Kullan ve Hizmet Sözleşmesini Okudum Kabul ettim alanlarının kutucukları tıklanmalı,
  • Ödeme yapmak istenilen tutar girilmeli, (Taksitli İşlemlerde vade farkı ile ödenmesi gereken tutar görülmekte)
  • Banka tarafından gönderilen GÜVENLİK şifresi girilerek, TAMAM tıklanmalı ve süreç tamamlanmalı.

Taksitli işlemlerde vade farkı uygulanmaktadır.

Not : Eğitim ücretinin ödenmesi için kullanmış olduğunuz kredi kartına ait kampanyaları bankaları arayarak öğrenmeniz gerekmektedir.

Bilgi için mali.isler@acibadem.edu.tr e-posta adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Mali İşler Daire Başkanlığı