UZEM Derslerinin, 2020-2021 Güz Dönemi Tüm Çevrimiçi Görüşme Tarihleri Yayınlandı

UZEM derslerinin 2020-2021 Güz Dönemi çevrimiçi görüşme tarihlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz; - [Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I – ATA101 (Fakülteler) Güz Dönemi Çevrimiçi Görüşme Tarihleri](/assets/duyurular/kasim/uzem/ata101.pdf) - [Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I – ATA111 (Meslek Yüksekokulları) Güz Dönemi Çevrimiçi Görüşme Tarihleri](/assets/duyurular/kasim/uzem/ata111.pdf) - [Türk Dili I – TUR101 (Fakülteler) Güz Dönemi Çevrimiçi Görüşme Tarihleri](/assets/duyurular/kasim/uzem/tur101.pdf) - [Türk Dili I – TUR111 (Meslek Yüksekokulları) Güz Dönemi Çevrimiçi Görüşme Tarihleri](/assets/duyurular/kasim/uzem/tur111.pdf) - [İngilizce I – ING111 (Meslek Yüksekokulları) Güz Dönemi Çevrimiçi Görüşme Tarihleri](/assets/duyurular/kasim/uzem/ing111.pdf) - [Tıbbi Terminoloji – SYS024 (Meslek Yüksekokulları) Güz Dönemi Çevrimiçi Görüşme Tarihleri](/assets/duyurular/kasim/uzem/tibbi-terminoloji_sys024.pdf) - [Meslek Etiği – SYS023 (Meslek Yüksekokulları) Güz Dönemi Çevrimiçi Görüşme Tarihleri](/assets/duyurular/kasim/uzem/meslek-etigi-sys023.pdf)