UZEM Dersleri Çevrimiçi Görüşme ve Sınav Tarihleri Yayınlandı

Sevgili Öğrenciler, 2020-2021 Güz Dönemi Sınav takviminize [buradan](/assets/duyurular/ekim/uzem/uzem_sinav-tarihleri_-2020-2021-guz-donemi.pdf) ulaşabilirsiniz. Ara sınav için ilk 7 haftalık konulardan, final ve bütünleme sınavlarında tüm konulardan sorumlusunuz. 2020-2021 Güz Döneminde hocalarınızla görüşme yapabileceğiniz ve şubelere ayrıldığınız dört çevrimiçi görüşme planladık. Bu görüşmelere katılmanızı, katılmadan önce de hocalarınıza soracağınız sorularınızı hazırlamanızı öneririz. Çevrimiçi görüşmeler “Sınavlar nasıl olacak?” sorusunun cevabından ziyade, hocalarınızın önerilerde bulunduğu, dersler ile ilgili anlamadığınız ve/veya tartışmak istediğiniz konuların konuşulduğu bir platform olarak düşünüldü. Merak etmeyin sınavların nasıl olacağı ile ilgili duyuruları da sizinle paylaşacağız. Bizi takip edin! Çevrimiçi görüşme linklerini ilgili haftada EYS’de link aktivitesi olarak göreceksiniz. Hepinize verimli ve sağlıklı bir dönem dileriz. **UZEM Müdürlüğü** Birinci Çevrimiçi Görüşme Tarihlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz; [Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I – ATA101 (Fakülteler) 1. Çevrimiçi Görüşme Tarihleri](/assets/duyurular/ekim/uzem/ata101_-1.-cevrimici-gorusme.pdf)
[Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I – ATA111 (Meslek Yüksekokulları) 1. Çevrimiçi Görüşme Tarihleri](/assets/duyurular/ekim/uzem/ata111_-1.-cevrimici-gorusme.pdf)
[Türk Dili I – TUR101 (Fakülteler) 1. Çevrimiçi Görüşme Tarihleri](/assets/duyurular/ekim/uzem/tur101_-1.-cevrimici-gorusme.pdf)
[Türk Dili I – TUR111 (Meslek Yüksekokulları) 1. Çevrimiçi Görüşme Tarihleri](/assets/duyurular/ekim/uzem/tur111_-1.-cevrimici-gorusme.pdf)
[İngilizce I – ING111 (Meslek Yüksekokulları) 1. Çevrimiçi Görüşme Tarihleri](/assets/duyurular/ekim/uzem/ing111_-1.-cevrimici-gorusme.pdf)
[Tıbbi Terminoloji – SYS024 (Meslek Yüksekokulları) 1. Çevrimiçi Görüşme Tarihleri](/assets/duyurular/ekim/uzem/sys024_-1.-cevrimici-gorusme.pdf)
[Meslek Etiği – SYS023 (Meslek Yüksekokulları) Güz Dönemi Çevrimiçi Görüşme Tarihleri](/assets/duyurular/ekim/uzem/sys023_cevrimici-gorusme-tarihleri.pdf)