Sevgili Öğrenciler,

UZEM derslerinizi Eğitim Yönetim Sistemi (LMS) üzerinden takip ede bilirsiniz.

UZEM ders içeriklerine http://eys.acibadem.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle erişim sağlaya bilirsiniz.

Kullanıcı adı ve şifreniz Öğrenci Bilgi Sistemlerine (OBS) giriş yaptığınız kullanıcı adı ve şifrenizle aynıdır.

OBS’den şifrenizi değiştirdiğiniz zaman LMS’de de otomatik olarak şifreniz değişecektir.

Derse kaydı olmayan öğrenciler ders içeriğine erişim sağlayamazlar.

Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda aşağıdaki mail adreslerine mail ata bilirsiniz.

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (UZEM)

E-posta: uzem@acibadem.edu.tr

Tel: 0 216 500 44 06

Yüksel Akdoğan – Eğitim Teknolojileri Uzmanı

E-posta: yuksel.akdogan@acibadem.edu.tr

Tel: 0 216 500 43 46

Mustafa Çavdar – Eğitim Teknolojileri Uzmanı

E-posta: mustafa.cavdar@acibadem.edu.tr

Tel: 0 216 500 43 45

Acıbadem Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

UZEM DERS KAYITLARINIZI LÜTFEN KONTROL EDİNİZ. DERS KAYDI OLMAYAN ÖĞRENCİLERİN SINAVLARDA MAĞDURİYET YAŞAMAMASI İÇİN GEREKEN ÖNLEMLERİ ALARAK 04 EKİM 2019 TARİHİNE KADAR DERS KAYDINI YAPMIŞ OLMASI GEREKMEKTEDİR. DERS KAYIDINI YAPMAYAN ÖĞRENCİLERİN, ÖĞRENCİ İŞLERİNE MÜRACAAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Son güncelleme tarihi: 01/10/2019