UZEM 2019-20 Bahar Dönemi Final Sınavı Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz, Bildiğiniz gibi içinde bulunduğumuz Covid 19 Pandemisi koşulları nedeniyle 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar dönemine mahsus olmak üzere kayıtlı olduğunuz UZEM derslerinin ara sınavları yapılmamıştır. Bu dönem derslerinizin değerlendirilmesinde yalnız final sınavının yapılmasına ve final notu 50 puanın altında kalan öğrencilere bütünleme sınavı yapılmasına karar verilmiştir. Final sınavı **9 Haziran 2020 Salı** günü kayıtlı bulunduğunuz derslerden **EYS sistemi üzerinden online ve tek günde** uygulanacaktır. Lütfen bu emailde size iletilen excel dosyasından isminizin karşısında belirtilen kayıtlı olduğunuz dersleri teyit ediniz ve doğru saatte kayıtlı olduğunuz dersin sınavına girmek üzere hazır olunuz. Aşağıda sınav işleyişi hakkındaki önemli bilgileri lütfen dikkatlice okuyunuz: - Hem final hem de bütünleme sınavı EYS üzerinden online olarak yapılacaktır. - Final ve bütünleme sınavında 14 haftalık tüm dönem içeriğinden sorumlu olacaksınız. - Her dersin sınav süresi 20 dakika olarak ayarlanmıştır. - Sınav soru ve şıkları her öğrencinin karşısına rastgele karıştırılmış olarak gelecektir. - Cevapladığınız soruya geri dönme seçeneği kaldırılacaktır. ##### Dersler ve sınav saatlerine ait bilgiler aşağıda yer almaktadır: **Dersin Kodu ve Adı: TUR 102/112 Türk Dili II** - Sınav Başlama Saati 13:20 Sınav Bitiş Saati 13:40 **Dersin Kodu ve Adı: ATA 102/112 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II** - Sınav Başlama Saati 14:20 Sınav Bitiş Saati 14:40 **Dersin Kodu ve Adı: ING 112 İngilizce II** - Sınav Başlama Saati 15:20 Sınav Bitiş Saati 15:40 **Dersin Kodu ve Adı: SYS 23 Meslek Etiği** - Sınav Başlama Saati 16:20 Sınav Bitiş Saati 16:40 Sınav süreci hakkındaki tüm sorularınız için uzem@acibadem.edu.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz. Sınavlarınızda başarılar dileriz.

**Acıbadem Üniversitesi** **Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü**