Kampüste Girilecek Çevrimiçi Sınavlarda Uyulması Gereken Kurallar

1. Çevrimiçi sınavlara Kampüsümüzde girecek olan öğrenciler A103, A104, A105, A307, C203, C204 numaralı dersliklerde ve Kütüphane bilgisayar çalışma alanında bulunan Wifi internet bağlantısı bulunan bilgisayarlardan yararlanabilecek olup, mail ile başvuru yapan öğrencilere hangi derslikte sınava girecekleri yine mail yolu iletilecektir. 2. Öğrencilerimiz kampüsü sadece çevrimiçi sınava girmek amacıyla kullanacaklardır. Bu nedenle öğrencilerimiz daha önce duyurularda bildirildiği gibi sınav tarihinin en az üç (3) gün öncesinden ege.cone@acibadem.edu.tr e-posta adresine başvuru formunu doldurarak başvurup onay aldıktan sonra, sınav saatinden en fazla yarım saat öncesinde kampüse giriş yapabilecek, sınav bitiş saatinden on (10) dakika sonra da kampüsten çıkış yapacaklardır. 3. Kişisel laptop, tablet, telefon vb.leri araçlar ile kampüs Wifi internet imkanından yararlanmak isteyen öğrencilerimiz için talep miktarına bağlı olarak imkanlar dahilinde yer planlanacaktır. Bu öğrencilerimizin de ege.cone@acibadem.edu.tr e-posta adresine taleplerini iletmeleri gerekmektedir. 4. Ders çalışma amacıyla kampüs kullanılamayacak ve çevrimiçi sınav için belirlenmiş alanlar dışına çıkılmayacaktır. 5. Kampüs içerisinde maske ile dolaşma zorunlu olduğundan öğrencilerimiz kampüse maske ile giriş yapabileceklerdir. 6. Kampüse girişte ateş ölçümü yapılacaktır. Ateşi yüksek olanlar kampüse alınmayacaktır. 7. Kampüs ile metro arasında shuttle servis hizmeti bulunmamaktadır. Öğrencilerimiz kendi imkanları ile kampüse gelmeleri gerekmektedir. 8. Kendi aracı ile gelen öğrencilerimiz kontenjan dahilinde açık otoparkımızdan faydalanabileceklerdir. 9. Öğrencilerimiz çevrimiçi sınav için kampüste bulunduğu süreçte A Blok Zemin ve 1nci katta bulunan otomatlardan su ve paketli gıda alabileceklerdir. Diğer alanlarda kafeterya ve yemek hizmeti verilmemektedir.