İngilizce Hazırlık Programı Seviye Tespit ve Muafiyet Sınavı Ön Bilgisi

**İngilizce Hazırlık Programı seviye tespit ve muafiyet sınavı ile ilgili tüm detaylar sadece Acıbadem Üniversitesi tarafından size verilen ve adınıza özel @live.acibadem.edu.tr uzantılı e-mail adreslerine gönderilecektir. Telefonlarınıza bu yeni e-mail hesabınızı ekleyiniz ve sınav öncesi /sonrası kontrol etmeyi unutmayınız.**

**Sınav tarihleri:** 31 Ağustos 2022 (Saat 10.00): Seviye tespit sınavı (tüm adayların girmesi zorunludur) Bir sonraki aşama olan Writing /Speaking sınavları kampüste / yüz yüze yapılacak olduğu için B1+ seviyesinde olduğunu düşünen öğrencilerimizin 1. aşamayı şehir dışında değil, İstanbul’da almaları önerilmektedir.* 1 Eylül 2022 (Saat 10.00): Muafiyet Writing sınavı (Bu sınava sadece seviye tespit sınavında B1+ seviyesinde not alan adaylar katılabilecektir) (opinion essay) Sınav sadece kampüste verilmektedir. 2–3 Eylül 2022: Muafiyet Speaking sınavı (Writing bölümünden 70 ve üzeri alan adaylar bu sınava alınacaktır. Her adayın sınav saati farklıdır ve e-mail ile saat ve sınıf bilgisi verilecektir) Sınav sadece kampüste verilmektedir. 31 Ağustosta yapılacak sınava bilgisayardan v Zoom platformu üzerinden evde yada kampüste girilebilir.

**İnternet üzerinden sınavınız için gereken koşullar:** 1. Kamera, hoparlör ve mikrofonu sorunsuz çalışan bir bilgisayar. (Cep telefonu ve tablet üzerinden sınav sayfasına giriş yapılamamaktadır, sınav süresince bilgisayar kameranızın açık olması ve odada sadece sizin bulunmanız gerekmektedir.) 2. Kesintisiz ve güçlü bir internet bağlantısı 3. Zoom programının bilgisayara kurulmuş olması (ücretsiz versiyonu yeterlidir) ve kimliğinizde görülen şekliyle tam ad ve soyadınız ile giriş yapmalısınız.

* Muafiyet şartlarını yerine getireceğini düşünen yada yukarıdaki koşulları karşılama konusunda sorun yaşayabilecek öğrencilerimiz sınavları aynı gün, saat ve tarihlerde İstanbul kampüsümüzde alabileceklerdir. Böyle bir talebiniz var ise acupep@acibadem.edu.tr adresine 28 Ağustos 2022 18.00’e kadar e-posta göndermeniz gerekmektedir. Lütfen kişisel e-maillerinizi değil live.acibadem.edu.tr uzantılı yeni e-maillerinizi kullanınız.

Seviye tespit sınavının bilgisayarda çalışıp çalışmadığını kontrol etmek ve sınava aşina olmak ve örnek sınava ulaşmak için [**tıklayın**.](https://www.tinyurl.com/ceptdemo)

Öğrenci Sınav Rehberine ulaşmak için [**tıklayın**.](/assets/duyurular/2022/8/yd-seviye-tespit-muafiyet-sinavi/sinav-rehberi-2022-23.pdf)