ACU 213 English Language Course for Erasmus (ELCE)

**ACU 213 English Language Course for Erasmus I (ELCE) ve ACU 212 English Language Course for Erasmus II (ELCE) dersi hakkında önemli duyuru!** 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı güz yarıyılında ACU 213 English Language Course for Erasmus I (ELCE) seçmeli dersi ve devamında 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı bahar yarıyılında ACU 212 English Language Course for Erasmus II (ELCE) seçmeli dersleri açılmıştır. Üniversitemiz Yabancı Diller Bölümünün yaptığı Erasmus Yabancı Dil sınavı öncelikli olmak üzere, uluslararası yabancı dil sınavlarına yönelik derslerdir. ACU 212 English Language Course for Erasmus II dersini seçecek öğrencilerin B1+, B2 ve üstü İngilizce seviyesinde olmaları beklenmektedir. Yapılacak seviye belirleme sınavına göre B1+, B2 ve üstü seviyelerinde şubelendirme yapılacaktır. ACU 213 English Language Course for Erasmus I dersini seçecek öğrencilerin A2+ ve B1 İngilizce seviyesinde olmaları beklenmektedir. Yapılacak seviye belirleme sınavına göre A2+ ve B1 seviyelerinde şubelendirme yapılacaktır. ACU 212 English Language Course for Erasmus II dersini seçen öğrenciler için Seviye Belirleme Sınavı 11 Şubat 2020 Salı günü Saat 16:00-17:30 saatleri arasında A 102 nolu amfide, ACU 213 English Language Course for Erasmus I dersini seçen öğrenciler için Seviye Belirleme Sınavı 12 Şubat 2020 Çarşamba günü Saat 16:00-17:30 saatleri arasında C 305 – C 306 nolu derslikte yapılacaktır. Bu sınavlara girmek zorunludur. Sınav sonucuna göre sınıflar belirlenecektir. Sınav sonucuna göre öğrencilerin ekle-sil haftasında dersi silmesi gerekebilir. Bu ders Genel İngilizce dersi değildir; Erasmus değişim programına katılmak isteyen ya da uluslararası sınavlara (IELTS, PearsonAcademic gibi) girmeyi planlayan öğrencilere yöneliktir.