2022-2023 Güz Dönemi Bütünleme Sınav Takvimi

**2022-2023 Güz Dönemi Bütünleme Sınav Takvimi / Sınav Yapılış Yöntemleri aşağıda yer almaktadır.**

ACU Rektörlük Seçmeli Dersleri Bütünleme Takvimi / Sınav Yapılış Yöntemleri için [**Tıklayınız**.](/assets/duyurular/2023-duyuru-icerigi/subat/butunleme-sinav-tarihleri/acu-universite-secmeli-dersler-butunleme-takvimi.pdf) Eczacılık Fakültesi Bütünleme Takvimi / Sınav Yapılış Yöntemleri için [**Tıklayınız**.](/assets/duyurular/2023-duyuru-icerigi/subat/butunleme-sinav-tarihleri/eczacilik-fakultesi-butunleme-takvimi.pdf) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Bütünleme Takvimi / Sınav Yapılış Yöntemleri için [**Tıklayınız**.](/assets/duyurular/2023-duyuru-icerigi/subat/butunleme-sinav-tarihleri/insan-ve-toplum-bilimleri-fakultesi-butunleme-takvimi.pdf) Mühendislik Fakültesi Bütünleme Takvimi / Sınav Yapılış Yöntemleri için [**Tıklayınız**.](/assets/duyurular/2023-duyuru-icerigi/subat/butunleme-sinav-tarihleri/muhendislik-ve-doga-bilimleri-fakultesi-butunleme-takvimi-v2.pdf) Sağlık Bilimleri Fakültesi Bütünleme Takvimi / Sınav Yapılış Yöntemleri için [**Tıklayınız**.](/assets/duyurular/2023-duyuru-icerigi/subat/butunleme-sinav-tarihleri/saglik-bilimleri-fakultesi-butunleme-takvimi-1.pdf) Meslek Yüksekokulu Bütünleme Takvimi / Sınav Yapılış Yöntemleri için [**Tıklayınız**.](/assets/duyurular/2023-duyuru-icerigi/subat/butunleme-sinav-tarihleri/meslek-yuksekokulu-butunleme-takvimi.pdf) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bütünleme Takvimi / Sınav Yapılış Yöntemleri için [**Tıklayınız**.](/assets/duyurular/2023-duyuru-icerigi/subat/butunleme-sinav-tarihleri/saglik-hizmetleri-meslek-yuksekokulu-butunleme-takvimi.pdf) Fen Bilimleri Enstitüsü Bütünleme Takvimi / Sınav Yapılış Yöntemleri için **Tıklayınız**. Sağlık Bilimleri Enstitüsü Bütünleme Takvimi / Sınav Yapılış Yöntemleri için [**Tıklayınız**.](/assets/duyurular/2023-duyuru-icerigi/subat/butunleme-sinav-tarihleri/saglik-bilimleri-enstitusu-butunleme-takvimi.pdf) Senoloji Araştırma Enstitüsü Bütünleme Takvimi / Sınav Yapılış Yöntemleri için **Tıklayınız**. Tıp Fakültesi Bütünleme Takvimi / Sınav Yapılış Yöntemleri için **Tıklayınız**.