2022-2023 Bahar Dönemi Uygulamalı Dersleri

Sayın Öğretim Üyeleri, Sevgili Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz Senato’nun 05.04.2023 tarihli toplantısında 2022-2023 Eğitim Yılı Bahar Dönemi uygulamalı dersleri ile ilgili aldığı kararlar aşağıda yer almaktadır.

2022-2023 eğitim yılı bahar döneminde henüz uygulamalı derslere başlanmayan tüm bölümlerdeki sınıflar için kampüs içindeki ve dış kurumlardaki uygulamalı derslere 10 Nisan 2023 tarihinde yüz yüze başlanacaktır.

Depremden doğrudan etkilenen veya çeşitli nedenlerle bahar döneminde İstanbul’da ikamet edemeyen ve uygulamalı derslere yüz yüze katılamayan öğrenciler için bazı uygulamalı dersler bahar dönemi içinde eş zamanlı çevrimiçi ve benzeri yöntemler ile gerçekleştirilecek olup, bazı uygulamalı dersler ise tarihleri daha sonra ilan edilmek üzere dönem sonunda veya yaz aylarında yüz yüze telafi uygulama dersleri şeklinde planlanacaktır.

Uygulamalı derslerin hangi yöntemle işleneceği ve diğer ayrıntılar konusunda Dekanlık ve Müdürlükler tarafından öğrencilere bilgi verilecektir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Rektörlüğü