Ders ekle-bırak işlemleri http://obs.acibadem.edu.tr/oibs/ogrenci/ adresinden "Ders ve Dönem İşlemleri -> Ders Ekle/Bırak" bağlantısı kullanılarak yapılacaktır.

Ders Ekle - Bırak Tarihleri: 13 Ekim 2020 (08:30) - 16 Ekim 2020 (17:30)

-> Sisteme giriş ile ilgili Şifre Hatırlatma Kılavuzu için tıklayınız. (Şifre sorunu yaşayan öğrenciler içindir)

-> Ders ekle-bırak ile ilgili Öğrenci Bilgi Sistemi Kullanım Kılavuzu için tıklayınız.

-> 2020- 2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Programları ve Derslikleri için tıklayınız.

Ders Kayıt İletişim Bilgileri

Ders Kayıtlarıyla ilgili soru ve sorunlarınızı ogrenci.isleri@acibadem.edu.tr adresini cc ye koyarak aşağıdaki mail adreslerine gönderebilirsiniz.

E-postanızı iletirken öğrenci numaranızı, adınızı ve soyadınızı, bölümünüzü yazarak yaşadığınız sorunu açıklamalısınız. Hangi ekranlarda sorunla karşılaştığınız ile ilgili ekran görüntüsünü mailinize eklemeyi unutmayınız.

Son güncelleme tarihi: 13/10/2020